contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Stel je vraag direct

Liever SNEL contact?
BEL:  06 - 53973697

Wat zijn de diensten van DigiDees (web)design

Bij DigiDees (Web)Design hebben wij een groot aanbod als het gaat om internetdiensten en pre-press producten. We helpen u bij het uitstippelen van het juiste traject en adviseren u waar nodig.

Diensten

Wilt u uw bedrijf op het web profileren of bent u op zoek naar iemand die uw volledige huisstijl kan ontwerpen? Bij DigiDees.nl helpen we u graag. Van geboortekaartje tot huisstijl en van website tot webwinkel. Voor al uw internet en pre-press producten bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekmachineoptimalisatie, nieuwsbrieven vanuit uw Joomla CMS systeem? Ook daarvoor draaien wij onze hand niet om. Wij hebben alle disciplines in huis om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Laat u op maat bedienen, van advies tot en met de laatste details van uw eindproduct. En zet uw organisatie op de juiste wijze in de markt.

Wat bied DigiDees

Is dat alles?

Nee, waarschijnlijk niet. DigiDees maakt deel uit van Kwaaijongens waarin we een groot scala aan specialisten hebben. We kunnen u daarom zeer breedschalig bedienen op velerlei terreinen. Vraagt u vooral eens naar de mogelijkheden. Wij informeren u graag ...