contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Domeinregistratie en Hosting

Wanneer u een website heeft of wilt laten bouwen heeft u hiervoor een domeinnaam en een ruimte om uw website te hosten nodig. Wij verzorgen ook de domeinregistratie en uw hosting voor u. Als partner van Kwaaijongens zijn wij in staat snel en eenvoudig een of meerdere domeinnamen vast te leggen en de hosting hiervoor te verzorgen. Ook kunnen we uw bestaande website eenvoudig verhuizen.

Advies op maat

Als u uw domein wilt registreren is het goed om daar over na te denken. De vindbaarheid van uw website gaat o.a. samen met een zorgvuldig uitgekozen domeinnaam. We adviseren u graag in deze keuze van uw domein en leggen deze voor u vast. Bij de hosting maken we ook de mailboxen voor u aan zoals u deze wenst te gebruiken. Er zijn op het WereldWijdeWeb vele soorten van hosting te vinden. De goedkopere hosters concurreren tegen elkaar omhoog maar of je deze wilt gebruiken als de hoster van je professionele website vragen wij ons ten zeerste af. Als je wat wilt vragen over je website of je mail dan krijg je een callcenter aan de telefoon of er is niet eens een telefonische helpdesk maar je moet middels een contactformulier hulp vragen. Vaak blijkt het een ingewikkeld traject wat niet altijd vruchten af werpt. Raar vinden wij dat en daarom doen wij dat anders.

Persoonlijk Contact

Voor de hosting en domeinregistratie van uw website vragen wij een reële bijdrage die past bij een persoonlijke aanpak. Als u ons belt staan we u persoonlijk te woord en helpen u direct. We adviseren u bij vragen over uw website en stellen persoonlijk uw mail voor u in als u daarom vraagt. Geen ingewikkelde toestanden met wachtrijen, of contactformulieren. Hosting met persoonlijke aanpak dus in samenwerking met Kwaaijongens. Geen half werk maar een totaalpakket op maat.

Vragen of advisering?

Wij staan u graag te woord als het om uw domeinregistratie en webhosting gaat. Neem contact met ons op op 06-53973697 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.