contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Stel je vraag direct

Liever SNEL contact?
BEL:  06 - 53973697

josfamilie

Fotobewerkingen

Soms zou het mooi zijn om nog eens met zijn allen op de foto te gaan. Met de hele familie. Steeds vaker komt het echter voor dat onze families niet meer compleet zijn. DigiDees brengt families samen in een uniek beeld. We brengen foto's van dierbare samen met hen die zijn achtergebleven. Op die manier creeeren wij een unieke beeld. Kijkt u eens in onze portfolio voor een kleine impressie ...

FrankVoorenNa

Fotoverbetering

Het kan ook voorkomen dat uw foto niet de goede kwaliteit heeft. Wij kunnen uw foto's verbeteren. Ze krijgen een betere kleur en scherpte. Ook kunnen we ze omzetten naar zwart-wit of sepia. Effecten toepassen zoals half-tone, greyscale, pop-art, wij draaien er onze hand niet voor om.

sarahFoto's op drukwerk

Uw foto's op een canvas laten drukken nadat ze bewerkt zijn tot een prachtig plaatje en zijn verheven tot een kunstwerk voor aan de muur? Wij kunnen de foto bewerken voor u en op canvas laten drukken. Of wat dacht u van uitnodigingen met uw persoonlijke afbeelding. Ook die kunnen we voor u laten drukken. Een geboortekaartje met de foto van uw pasgeboren baby? Wij bewerken de foto graag tot een uniek en prachtige foto en laten me vervolgens drukken op uw geboortekaartjes.

Ook een unieke foto laten bewerken?

Wilt u ook uw foto laten bewerken dan kan dat? Bel ons op 06-53973697 om de mogelijkheden te bespreken.