contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Solliciteren met een QR-Code!

Wellicht is het nut van de QR-Code je nog niet helemaal duidelijk. Dat kan! Wij komen met regelmaat QR-codes tegen waarvan we ons verbazen over het doel. Zwart witte blokjes met een fantastisch idee erachter. Jammer van het design maar daar wil ik het hier niet over hebben. Bij deze wil ik je attent maken op een andere creatieve manier om de QR code in te zetten. Solliciteren. De standaard CV is een document wat bedrijven momenteel met 100-en tegelijk krijgen. Om er dan uit te springen is een hele kunst op zich. Toch is het de creatieve geest uit het filmpje gelukt daar iets op te bedenken. Kijk maar eens ...

QR codefilmpje

2 Slimme stappen om te solliciteren met een QR-Code

1 Sluit de QR code in bij je CV die linkt naar de pagina "over mij"

Je hebt een fantastische pagina waarin je uitvoerig je kunnen uit de doeken doet. Nu is het doel om je toekomstige baas naar je pagina te krijgen. Natuurlijk kun je de URL in je papieren CV plaatsen maar of men deze handmatig in de bowser in zou voeren kun je je afvragen. Probeer om de qr code bovenaan de CV te plaatsen. Het blijft de vraag of ze deze zouden scannen maar het trekt zeker de aandacht en daarmee heb je al een voorsprong op het gros van de sollicitanten.

(tip: Plaats bij de QR code de url naar de pagina zodat de uitzondering zonder smartphone toch je pagina zou kunnen bezoeken indien men dit wenst.)

2 Plaats de QR code die linkt naar je "contactpagina" op je visitekaartje

Wat doe je met de achterkant van je visitekaartje? Dikke kans dat deze blanco is of beperkte info bevat. Waarom niet een gepimpte QR code op die plaats zetten die linkt naar je contactpagina? Zo moedig je mensen aan om daadwerkelijk contact met je op te nemen. Tenslotte was dat ook de reden dat je het visitekaartje uitdeelde toch?

Wij kunnen je helpen je QR Code te stijlen en te koppelen aan je pagina's. Voor meer info bel: 06-53973697 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">mail.