contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Van Afspraak tot Zakelijk succes

Strategie bepalen passend bij uw doelstelling

Soms heeft men het idee dat als men eenmaal een website heeft men er helemaal klaar voor is en de zaken kunnen gaan lopen. Maar met een website alleen ben je er niet. Een website is enkel effectief als deze ook gevonden kan worden, deze de juiste info bevat en deze de juiste uitstraling met zich meedraagt. Om uw aanwezigheid op internet succesvol te maken zijn er veel factoren die hieraan bij kunnen dragen. Het is goed van te voren uw internetstrategie te bepalen. Wie is uw doelgroep? Hoe gaat u deze bereiken? In een gesprek bepalen we gezamenlijk uw webstrategie. We bepalen de te behalen doelen en bekijken welke internetkanalen ons daarmee kunnen helpen. Social media, SEO (zoekmachineoptimalisatie) gecombineerd in uw goed vormgegeven website kunnen naar deze doelen leiden. U bent gebaat bij een e-mailmarketingcampagne! of is de gedrukte flyer u beter van dienst? We denken met u mee en helpen u zo succesvol te worden in dat waar u goed in bent.

Social Media

want ook op internet word sociaal gedrag gewaardeerd

Social Media zoals Facebook, pinterest, twitter, linkedin, youtube en andere sociale websites kunnen, mits op de juiste wijze ingezet, een zeer sterk communicatiemedium zijn. U komt in contact met uw doelgroep en kunt zowel bestaande als potentiële klanten op relatief eenvoudige wijze bedienen. DigiDees helpt u graag en maakt u wegwijs in de wereld van social media en zet deze kanalen indien gewenst voor u op. Ook kunnen we deze kanalen weer koppelen aan uw website waardoor de cirkel weer rond is.

Lekker sociaal!

Let's socialize.

Graag helpen we u met uw gehele traject. Echter bespreken we alle zaken het liefst onder een sociale kop koffie.
Belt u ons voor een afspraak op: 06-53973697 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een sociaal samenzijn te plannen. We bekijken dan samen met u de mogelijkheden.