contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Uw Joomla 1.5 upgraden naar 2.5 of hoger

Dat joomla 1.5 verouderd is weten niet veel mensen. Dat deze versie van dit bekende CMS-systeem veiligheidsproblemen met zich mee kan brengen weten er misschien nog minder. Daarom vinden wij het bij DigiDees (web)design belangrijk u hiervan op de hoogte te brengen. Maakt u gebruik van Joomla1.5? Dan is nu de tijd daar om actie te ondernemen!

Waarom updaten?

De afgelopen tijd hebben we verschillende keren bericht gekregen van ondernemers waarvan hun website “kapot” was gegaan. Ze draaide een jooma 1.5 website en deze bleek gehacked. Het updaten naar een hogere versie en het opruimen van de rotzooi die door de hacker was achtergelaten bleek een onbegonnen karwei te zijn. In sommige gevallen zat er niets anders op dan de site vanaf punt 0 opnieuw op te bouwen. Een tijdrovend en soms kostbaar traject wat voorkomen had kunnen worden. Om te voorkomen dat u in hetzelfde schuitje beland is het van belang uw maatregelen te treffen.

Is updaten moeilijk

Een joomla 1.5 updaten naar 2.5 of hoger is niet enkel een kwestie van een hogere versie installeren. Er zijn een aantal zaken waarmee rekening gehouden dient te worden en die een struikelblok kunnen gaan worden tijdens het traject.

  • Welke Jooma 1.5 versie is momenteel geïnstalleerd?
  • Hoe is de huidige template opgezet en is deze na update nog functioneel?
  • Welke modules, extensies en componenten worden gebruikt en zijn deze na update ook nog bruikbaar of dienen deze vervangen te worden?
  • Is de website meertalig of niet? Zoja, op welke wijze en hoe dient dit te worden omgezet?
  • etc, etc,

Joomla partner

DigiDees (web)design is voor veel relaties al dan niet in samenwerking met kwaaijongens uw aanspreekpunt voor het technische en grafische deel van Joomla websites en het invullen van optimale Joomla hosting en support.

Bijdrage naar inspanning

Wij streven ernaar een passende bijdrage in te stellen voor de diensten die we leveren. In samenspraak met u maken we een inventarisatie van het te doorlopen traject en hangen hier een passende bijdrage aan vast.

Wilt u gebruik maken van onze helpende hand? Bel ons op 06-53973697 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.