contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Webdesign voor starters.

Ben jij een starter in Oss, Uden, Den-Bosch of omliggende plaatsen?

DigiDees (Web)Design heeft nu een wel heel lucratief aanbod. Passend bij uw lucratieve en innovatieve idee en aantrekkelijk voor de startende ondernemer. Een vindbare website is immers een onmisbaar onderdeel van elk bedrijf geworden.

Het is leuk mensen met goede ideeën tegen te komen en enthousiastelingen bij te mogen staan als het om hun website en drukwerk gaat. DigiDees (Web)Design beseft zich echter ook dat alle begin niet altijd even makkelijk is en de kosten al snel op kunnen lopen. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag …

Wat hebben we te bieden …

Een website met een Content Management Systeem waarmee je zelf je website kunt beheren, tekst en beeld toe kunt voegen en nieuwe pagina’s op kunt maken. Een CMS dat voldoet aan de hoogste technische eisen en is geoptimaliseerd voor de zoekmachines. De website is in een later stadium, wanneer je bedrijf het nodig heeft of je budget het toelaat, uit te breiden met een breed aanbod extra functionaliteiten. Het aanbod van modules en extensies is vrijwel eindeloos en zo past u uw website volledig aan aan wat uw wensen en eisen zijn.

U maakt een keuze uit 1 van de 3 standaard templates waar wij vervolgens je huisstijl en logo in implementeren. Heb je nog geen logo? Geen probleem ook daarbij zijn we graag van dienst. Vraag naar de mogelijkheden. Je levert voor maximaal 5 pagina's tekst en beeld aan en wij plaatsen deze vast in de website. Bij oplevering krijg je van ons een login tot het beheergedeelte zodat je de site zelf kunt aanvullen en beheren.

Wat is de bijdrage?

Wij vragen voor deze dienst eenmalig €995,00 en voor de hosting €24,95 per maand welke wij binnen kwaaijongens zelf verzorgen. Wil je meer weten? Bel dan: 06-53973697 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons.