contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Stel je vraag direct

Liever SNEL contact?
BEL:  06 - 53973697

Kwaaijongens,

altijd herkenbaar.

Relaties staan altijd voorop bij alle Kwaaijongens en Kwaaimeisjes! Wellicht klinkt dat wat afgezaagd. Toch is het dat niet. Immers; zonder onze relaties zouden we niet bestaan. Wij zijn de spreekwoordelijke groep jongens en meisjes die je aanspreekt met "jongens". Als in: 'jongens kunnen we' .. en 'jongens kan dat' en wij lossen het op.

Tja, maar "kwaai" ervoor? Dat komt omdat in een ieder van ons een kwaaijongen of -meisje zit. Vroeger zeker maar nu vaak ook nog. Alleen zet de wereld, de werkomgeving een ieder in een positie. Wij niet! wij willen oplossen, zonder de belemmering van die positie. Als we kijken naar kwaai zijn er twee pijlers die altijd stabiel zijn voor ons en onze klant! Heel simpel en duidelijk!

Klant en WAArde.

  • kwaai = Klant WAArde Inlevingsvermogen
  • kwaai = Klant WAArde Innovatie
  • kwaai = Klant WAArde Integriteit
  • kwaai = Klant WAArde I......

De lijst is oneindig lang, maar het belangrijkste is dat wij waarde willen toevoegen aan de onderneming van onze klanten en of relaties. Geen overhead of afhankelijkheden maar gewoon doen.

Specialisten op elk gebied!

Kwaaijongens is een netwerk van specialisten waardoor we in staat zijn om voor iedere organisatie functionele en betaalbare oplossingen te bieden. Echte oplossingen, flexibel, onafhankelijk met een open mindset. Met een kwaaijongens of te wel no-nonsense mentaliteit, wij klaren de klus en helpen waar anderen weglopen. Designers voor uw webdesign of grafische vormgeving van huisstijl en logo, fotografen, tekstschrijvers, SEO-specialisten, Programmeurs. Voor ieder wat wils. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen u er binnen onze groep mee helpen. Ontzorgen noemen we dat.

Wij zijn er om écht te helpen.