contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Annet Teunissen - Kunstenares in Oss

annetteunissen
Opdracht: Ontwikkel een nieuwe website waarin door de relatie zelf dingen aangepast kunnen worden. De kleuren van het webdesign moeten aansluiten bij het reeds bestaande visitekaartje. De site moet makkelijk te doorzoeken zijn en grafisch perfect worden weergegeven. Foto's spelen de belangrijkste rol en dienen mooi te worden getoont. De site moet bijna een online gallerie zijn waarin men alles kan vinden wat met Annet Teunissen te maken heeft. Ook moet men via de website gemakkelijk contact met de kunstenares op kunnen nemen.

 

Ervaring van de Relatie: Voordat ik door Digidees een website liet maken, had ik eerder twee andere websites samengesteld. Hierdoor wist ik hoe mijn website er echt goed uit zou moeten zien. Hiervoor klopte ik aan bij Digidees.

'Als beeldend kunstenaar vind ik het prettig dat belangstellenden een aantrekkelijke, overzichtelijke en gemakkelijk te hanteren website voor ogen krijgen.'

Het meeste materiaal, dat voor de site geschikt was, leverde ik aan. In voortreffelijke samenwerking ontstond binnen enkele maanden een website die helemaal naar mijn zin is.

Ik werk ongeveer twee jaar met deze website. Er komen regelmatig reacties binnen van geïnteresseerden. Vaak geef ik een visitekaartje mee, waarop natuurlijk mijn website gegevens vermeld staan. Dit blijkt heel goed werkbaar. Mezelf profileren via de site aan voor mij nieuwe projecten, levert altijd positieve reacties op. Ik heb de mogelijkheid om zelf in de website wijzigingen of foto's te zetten.

Digidees is altijd paraat als ik dit wil laten doen.
Kortom, ik ben erg blij met mijn frisse website!

 

Eindresultaat: http://www.annetteunissen.nl