contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Webdesign bureau voor het MKB

Bent u als MKB bedrijf op zoek naar een webdesign bureau dat meer biedt dan enkel webdesign? Een bureau dat uw bedrijfsdoelstellingen meeneemt in het webdesign proces? Dan maken we graag kennis met u.

Onze visie op het gebied van webdesign

Onze visie is heel duidelijk: het ontwikkelde webdesign moet functioneel en grafisch op de juiste manier opgezet worden. Tijdens het designproces houden we rekening met vele aspecten, zoals:

  • Wie is uw doelgroep en hoe willen ze bedient worden?
  • Welke rol speelt de (te ontwikkelen) website in uw bedrijfsvoering?
  • Welke functionaliteiten dienen er in de website te zitten?
  • Wat wilt u als MKB bedrijf uitstralen?

Deze visie heeft erin geresulteerd dat we deel uitmaken van een team van internetspecialisten genaamd Kwaaijongens.

Waarom Kwaaijongens?

Kwaaijongens bestaat uit een team van zelfstandige ondernemers die ieder hun (internet)specialisme met passie inzetten voor u. Hierbij moet u denken aan webdesigners, internetmarketing strategen, seo specialisten, sea specialisten, tekstschrijvers, programmeurs, websitebouwers en meer. Zoals u ziet, u hebt niet te maken met Digidees als webdesignbureau maar kunt gebruik maken van de expertise van het gehele Kwaaijongens netwerk.

Meer weten?

Wilt u als MKB bedrijf het optimale halen uit het internet? Maak dan kennis met onze passie en toegevoegde waarde. DigiDees is gevestigd in de regio Oss - Den Bosch - Uden. Onder het genot van een kop koffie gaan we bespreken welke toegevoegde waarde we kunnen bieden aan uw bedrijf.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bel: 06-53973697