contactTRfacebookTRtwitterTRlinkedinTR

DigiDees (WEB) Design

Daisy Brok

Mollegang 10
5344LS OSS

Tel: 06- 53 97 36 97
Mail: info@digidees.nl

Stel je vraag direct

Liever SNEL contact?
BEL:  06 - 53973697

Werkwijze van DigiDees Webdesign

Digidees vindt het erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn. Het draait om meer dan alleen een goede layout. Wij vinden het belangrijk dat ook dat wat u wilt vertellen duidelijk overkomt, dat uw contactgegevens makkelijk te vinden zijn en dat uw website gebruiksvriendelijk is. Wij hanteren daarom een eigen werkwijze.

Kennismakingsgesprek:

In dit gesprek maken we kennis met elkaar en proberen duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn en onze mogelijkheden daarin. Heeft u al een huisstijl dan proberen wij deze zoveel mogelijk te verwerken in uw website. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u uw totale huisstijl wilt laten veranderen en daar een passende site bij wilt hebben. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat u in gedachten heeft en is er de mogelijkheid om wederzijds vragen te stellen.

Offerte uitbrengen:

Wij maken voor u een duidelijke offerte met overzicht. U kunt deze offerte beoordelen en zonodig onderdelen laten schrappen of toevoegen. Wij passen de offerte dan voor u aan waarna u een beslissing kunt nemen of u met digidees verder gaat.

Domeinnaam en hosting:

Als u akkoord bent gegaan met de offerte gaan we aan de gang. Heeft u de domeinnaam en de hosting al geregeld dan is het zaak dat wij hiervan de gegevens krijgen. Is dit niet het geval dan gaan wij dit als eerste voor u in orde maken mocht u dat willen.

Bouwen van de site:

De tijd is daar dat uw website ontworpen/gebouwd gaat worden. U kunt het proces volgen op een door ons gereserveerde locatie. U kunt zien wat er waar veranderd wordt en dus onmiddelijk ingrijpen als u graag ziet dat er aanpassingen worden verricht. Op deze manier behoudt u de regie over uw website. Afbeeldingen en teksten dient u zelf aan te leveren. We kunnen afbeeldingen desgewenst ook voor u bewerken.

Bespreken en testen:

Uw website is af. Wij bespreken deze met u en kunnen evt. nog wat laatste wijzigingen aanbrengen. Vervolgens laten wij de website enkele dagen proefdraaien op onze locatie en gaan we testen of alles naar behoren functioneert. Dit geeft ons ook de tijd om uw website aan te melden bij de diverse bekende zoekmachines indien u dit wenst.

Online zetten: Uw website is getest en klaar om online gezet te worden. Voor u een belangrijk moment want vanaf nu bent u bereikbaar voor de hele wereld. Iedereen heeft vanaf nu de mogelijkheid om kennis te nemen van uw boodschap en contact met u op te nemen.

Slotgesprek:

In dit gesprek evalueren we het traject wat we met u doorlopen hebben. U kunt kenbaar maken hoe u die periode hebt ervaren en wat uw visie voor de toekomst is als het om uw website gaat.

Onderhoud:

U bent voorzien van een goed uitziende duidelijke website. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u deze regelmatig bijgewerkt wilt zien. Daarom geven wij u de mogelijkheid om het onderhoud in onze handen te laten. Wij kennen immers de In's and out's van elke pagina en weten inmiddels ook wat uw wensen zijn. Natuurlijk is deze keuze geheel aan u en dus geen verplichting.